Julgransförsäljning 2019

Julgransförsäljning 2019
Det är en särskilt känsla att njuta av en fin julgran om man själv valt den. Detta har många upptäckt och återkommer år efter år. Många familjer tar sig också tid att sitta ned och grilla korv med varm glögg efter väl förrättat värv. En härlig utflykt och ett skönt avbrott i julstressen. Och vem vet, kankse du möter tomten i granlandet men en liten present til de allra minsta?

Öppettider – alla dagar inklusive helger i advent
Julgransförsäljningen öppnar 2019 till Advent och har öppet alla dagar fram til jul 09-18, för både självhuggning (under dyngets ljusa timmar) och gårdsförsäljning av gran. Självklart hjälper vi till med sågning, och nätar såklart granen utan kostnad.

Birgit och Kenneth Andersson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *